02 november 2020, 16:00 Moldovan Diaspora views 4666
Alertă de călătorie în Olanda din cauza furtunii Ciara
02 november 2020, 16:00 Moldovan Diaspora views 4666

Alertă de călătorie în Olanda din cauza furtunii Ciara

Cetăţenii moldoveni care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Țărilor de Jos trebuie să știe că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, pînă la data de 12 februarie 2020, teritoriul olandez va fi afectat de furtuna Ciara, fapt pentru care a fost emis un nou cod galben de vînt.

Conform prognozelor, sînt așteptate precipitații și rafale de vînt cu viteze de pînă la 75-100 km/h terestru și 110 km/oră pe mare. Din cauza vîntului puternic, sînt prevăzute întîrzieri şi anulări de zboruri pe toate aeroporturile olandeze. Totodată, autoritățile locale informează cu privire la posibilitatea perturbării circulației rutiere şi feroviare din cauza căderilor de copaci pe carosabil sau pe calea ferată. Se recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de mers la condițiile meteo, precum și respectarea semnalizărilor temporare.

Cetățenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova la Haga.

Source: noi.md

Keywords:

Olanda , turism , calatorie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
49 locuitori

Dermengi este un sat din cadrul comunei Budăi, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 49 de locuitori. Satul Dermengi a fost atestat documentar în anul 1878.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.