07 november 2011, 14:42 Moldovan Diaspora views 5915
07 november 2011, 14:42 Moldovan Diaspora views 5915

Runda victoriei indiscutabile a lui Lucian Bute

Deși unii sportivi români pun la îndoială victoria lui Lucian Bute în faţa francezului Jean Paul Mendy, presa internațională are numai cuvinte de laudă la adresa lui Lucian Bute. Este jenant faptul că Mihai Leu si Leonard Doroftei nu îl susțin pe Bute și nici nu au fost prezenți la gală.

Bute a declarat în direct la Sport.ro: "Eh, ăsta este Doroftei! Azi este de partea mea și mîine mă critica, asta este! El ar trebui să ia Oscarul, la cum a cazut cu Gatti!", cu referire la meciul pierdut de Doroftei în fața lui Gatti, după o lovitura la ficat în a doua repriză!

Intrat în direct cu Lucian Bute, Adrian Mutu l-a criticat pe Doroftei subliniind că Bute este un adevarat campion, demonstrînd-o nu o singură dată.


Comments

 (1)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
397 locuitori

Dişcova este un sat din cadrul comunei Puţintei, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 22 km de oraşul Orhei şi la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1002 oameni. Satul Dișcova a fost menționat documentar în anul 1582.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.