16 november 2017, 12:51 Moldovan Diaspora views 53785
Alertă de călătorie în Grecia, din cauza inundaţiilor
16 november 2017, 12:51 Moldovan Diaspora views 53785

Alertă de călătorie în Grecia, din cauza inundaţiilor

Atenție pentru moldovenii care se află sau doresc să călătorească în Republica Elenă. Pe insula Symi a fost declarată stare de urgenţă, ca urmare a inundaţiilor, infrastructura zonei fiind afectată.

Infrastuctura insulei a fost grav afectată, imobilele au fost inundate, iar insula a rămas fără electricitate. De asemenea, starea de urgenţă a fost declarată în data de 15 noiembeie 2017 şi în localităţile Mandra, Magoula şi Nea Peramos din regiunea Attica, din cauza ploilor torenţiale care au provocat inundaţii. Prognozele meteo indică, pînă la sfîrşitul săptămînii, risc de averse, furtuni şi, pe alocuri, grindină, ca urmare a fenomenului meteo, scrie presa străină.

Precizăm că sute de case au fost afectate de valurile de noroi generate de ploile torenţiale, la periferia oraşului Atena. Bilanţul preliminar este de cel puţin 15 morţi.

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistență în caz de necesitate la numărul de urgență al Ambasadei +30 699 793 9458.

Сalitatea serviciilor consulare moldovenești poate fi apreciată AICI.

Source: unimedia.md

Keywords:

inundatie , Grecia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1807
Populația:
1549 locuitori

Chioselia este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţărăncuţa și Chioselia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cantemir și la 154 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1549 de oameni. Satul Chioselia a fost menționat documentar în anul 1807.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.