26 december 2016, 14:15 Moldovan Diaspora views 16069
Diaspora va fi reprezentată în echipa președintelui
26 december 2016, 14:15 Moldovan Diaspora views 16069

Diaspora va fi reprezentată în echipa președintelui

Noul Aparat al președintelui Republicii Moldova va avea și un consilier pentru relații cu diaspora. Declarația a fost făcută de către șeful statului astăzi, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit președintelui RM Igor Dodon, aparatul prezidențial trebuie să conțină și un consilier pentru relații cu diaspora.

"Eu consider că diaspora trebuie să fie reprezentată în echipa președintelui. De aceea, începînd cu ziua de astăzi, vin cu un apel către cei care se află în diaspora și vor să activeze în echipa prezidențială în această funcție: eu vă invit să transmiteți CV-urile pentru a examina posibilitatea de a vă încadra în Aparatul președintelui RM", a declarat șeful statului.

Precizăm că astăzi, Igor Dodon a prezentat echipa de consilieri care va face parte din Aparatul prezidențial.

Source: actualitati.md

Keywords:

diaspora , echipa , președinte

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
359 locuitori

Chetroşeni este un sat din cadrul comunei Mireşti, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 43 km de orașul Hîncești și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 359 de oameni. Satul Chetroşeni a fost menționat documentar în anul 1636.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.