20 february 2015, 14:43 Moldovan Diaspora views 15357
O moldoveancă a fost confundată cu o vedetă internațională! (FOTO, VIDEO)
Photo: perfecte.md
20 february 2015, 14:43 Moldovan Diaspora views 15357

O moldoveancă a fost confundată cu o vedetă internațională! (FOTO, VIDEO)

Se mai intampla ca fotografii si paparazzi sa confunde celebritatile intre ele, lucrur care s-a intamplat de curand. Pe covorul rosu, o moldoveanca a fost incurcata cu o actrita de la Hollywood.

Doina Ciobanu, fashion bloggerita care a ajuns la petrecerea Vanity Fair + FIAT celebration of Young Hollywood, la Los Angeles, a avut parte de un moment ciudat, pe covorul rosu. In timp ce se afla in bliturile fotografilor, acestia, ca sa-i atraga atentia, au inceput sa o strige: "Victoria, Victoria!!!". Desi s-a simtit un pic incomod, Doina a facut haz de necaz si a postat clipuletul de mai jos pe pagina de Facebook a blogului sau, The Golden Diamonds: "Victoria who? AWKWARD moment haha."

Se pare ca fotografii au confundat-o pe moldoveanca cu actrita si cantareata Victoria Justice, cunoscuta pentru cateva filme si seriale in care a jucat. Victoria a fost si ea prezenta la evenimentul Vanity Fair Young Hollywood, probabil de aceea fotografii au crezut ca Doina este, de fapt, ea.

Victoria Justice

Doina Ciobanu

Ce zici, seamana cele doua sau nu prea?

Doina Ciobanu vs Victoria Justice

La eveniment au mai fost si alte celebritati, printre care si modelul Suki Waterhouse, iubita actorului Bradley Cooper. Doina s-a intalnit cu modelul si cele doua au pozat impreuna.

Vanity Fair Young Hollywood

Source: perfecte.md

Keywords:

moda , vedete , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
2510 locuitori

Pănăşeşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pănăşeşti și Ciobanca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Strășeni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2510 oameni. Satul Pănăşeşti a fost menționat documentar în anul 1425.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.