07 july 2014, 11:49 Moldovan Diaspora views 10525
Istorii de succes ale moldovenilor din Canada
Photo: trm.md
07 july 2014, 11:49 Moldovan Diaspora views 10525

Istorii de succes ale moldovenilor din Canada

Duminică, 6 iulie, diaspora moldovenilor din Canada s-a întrunit în cadrul unui eveniment desfăşurat cu genericul „Voie bună în livadă" - un business-picnic pentru oamenii de afaceri ai comunităţii.

În cadrul manifestării au fost prezentate istoriile de succes a unor întreprinzători originari din Republica Moldova care îşi desfăşoară activitatea în Canada.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de interpreta de muzică populară Lia Lungu din New-York.

Pentru cei mici a fost prevăzută o excursie pe traseele turistice din împrejurimi, iar pentru adulţi – un program cu concursuri de aruncat la ţintă, jocuri de echipă, precum şi alte competiţii sportive.

Organizatorii evenimentului sînt Comunitatea Moldovenilor din Quebec, asociaţia „Koolture Tricolore" şi compania de asigurări Giraco.

Source: trm.md

Keywords:

diaspora , moldovenii , Canada

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2245 locuitori

Tigheci este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cuporani și Tigheci. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2245 de oameni. Satul Tigheci a fost menționat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.