02 july 2014, 11:21 Moldovan Diaspora views 13828
Migranţii care vor sta ilegal mai mult de un an în Rusia, vor primi interdicţie pe 10 ani
Photo: prime.md
02 july 2014, 11:21 Moldovan Diaspora views 13828

Migranţii care vor sta ilegal mai mult de un an în Rusia, vor primi interdicţie pe 10 ani

Autorităţile de la Moscova impun noi restricţii pentru migranţii străini. Astfel, persoanele care vor locui ilegal în Rusia mai mult de un an, vor avea interdicţia de a intra pe teritoriul ţării pe o perioadă de 10 ani.

Pînă acum cetăţenii străini care depăşeau termenul de o lună de aflare ilegală în Rusia, erau expulzaţi şi aveau interdicţie pe o perioadă de 3 ani. Statisticile arată că în prezent, pe teritoriul Federaţiei Ruse se află peste zece milioane de străini. Jumătate de milion sunt moldoveni.

Source: prime.md

Keywords:

Rusia , migratie , moldovenii , diaspora

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
1988 locuitori

Gradişte este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Gradişte și Iurievca. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1988 de oameni. Satul Grădiște a fost menționat documentar în anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.