Go to section: Nature and tourism
23 october 2024, 16:00 Nature and tourism views 1030
O nouă companie aeriană va începe să opereze zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău
23 october 2024, 16:00 Nature and tourism views 1030

O nouă companie aeriană va începe să opereze zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău

Începînd cu 7 iulie 2025, compania aeriană low-cost Transavia va începe să opereze zboruri directe între Chișinău și Paris Orly, notează Noi.md.

Aeroportul Internațional Chișinău informează că zborurile vor fi disponibile de două ori pe săptămînă, în zilele de luni și vineri, oferind pasagerilor o conexiune accesibilă către capitala Franței.

Această extindere a rețelei de zboruri va facilita legăturile între capitala Republicii Moldova și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Paris, oferind o alternativă convenabilă pentru călătoriile către și din Franța.

Transavia este o companie aeriană low-cost olandeză, parte a grupului Air France-KLM, cunoscută pentru zborurile sale convenabile în Europa și în regiuni învecinate.

Compania se concentrează pe servicii prietenoase, atrăgînd pasageri care caută prețuri avantajoase și zboruri directe. Flota Transavia este formată preponderent din avioane Boeing 737, renumite pentru eficiența sa energetică și confortul pe distanțe scurte și medii.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
555 locuitori

Frumuşica este un sat din cadrul comunei Băcioi, municipiul Chișinău. Satul are o suprafaţă de circa 0.31 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.14 km. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 555 de oameni. Satul Frumuşica a fost înființat în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.