Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
23 octombrie 2024, 16:00 Natura şi turismul views 855
O nouă companie aeriană va începe să opereze zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău
23 octombrie 2024, 16:00 Natura şi turismul views 855

O nouă companie aeriană va începe să opereze zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău

Începînd cu 7 iulie 2025, compania aeriană low-cost Transavia va începe să opereze zboruri directe între Chișinău și Paris Orly, notează Noi.md.

Aeroportul Internațional Chișinău informează că zborurile vor fi disponibile de două ori pe săptămînă, în zilele de luni și vineri, oferind pasagerilor o conexiune accesibilă către capitala Franței.

Această extindere a rețelei de zboruri va facilita legăturile între capitala Republicii Moldova și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Paris, oferind o alternativă convenabilă pentru călătoriile către și din Franța.

Transavia este o companie aeriană low-cost olandeză, parte a grupului Air France-KLM, cunoscută pentru zborurile sale convenabile în Europa și în regiuni învecinate.

Compania se concentrează pe servicii prietenoase, atrăgînd pasageri care caută prețuri avantajoase și zboruri directe. Flota Transavia este formată preponderent din avioane Boeing 737, renumite pentru eficiența sa energetică și confortul pe distanțe scurte și medii.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
964 locuitori

Codreni este un sat din cadrul comunei Vălcineţ, raionul Ocniţa. Satul Codreni este situat la o distanță de 32 km de orașul Ocniţa şi la 192 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 964 de oameni. Satul Codreni este menționat documentar în anul 1765.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.