Go to section: Nature and tourism
28 january 2022, 11:30 Nature and tourism views 2601
Se anunță noi condiții de călători în Italia
28 january 2022, 11:30 Nature and tourism views 2601

Se anunță noi condiții de călători în Italia

Italia a decis să elimine obligativitatea prezentării unui test COVID negativ înainte de a intra în țară pentru toți călătorii vaccinați care vin din statele Uniunii Europene, începând cu 1 februarie, relatează Reuters.

UE a recomandat recent eliminarea restricțiilor suplimentare pentru cei care circulă în interiorul spațiului comunitar cu certificatul COVID, transmite digi24.ro.

Astfel, cei care s-au imunizat și au un certificat verde nu vor mai fi nevoiți să se testeze înainte de a călători în Italia.

Ministrul italian al Sănătății, Roberto Speranza, a semnat un ordin prin care s-a decis că persoanele vaccinate care intră în Italia din ţările UE vor avea nevoie doar de un „Green Pass”, se arată într-un comunicat.

Așa-numitul Green Pass este un document care arată că o persoană a fost vaccinată, s-a recuperat după boală sau a fost testată recent negativ.

La finalul anului trecut, pe 14 decembrie, Italia a decis că toți vizitatorii UE trebuie să facă un test COVID înainte de plecare, pe fondul îngrijorărilor cu privire la răspândirea variantei Omicron a coronavirusului.

Italia a raportat miercuri 167.206 cazuri legate de COVID-19, față de 186.740 cu o zi înainte, a anunțat Ministerul Sănătății, în timp ce numărul deceselor a scăzut la 426 de la 468.

Source: www.digi24.ro

Keywords:

Italia , calatorie , reguli

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1918
Populația:
205 locuitori

Albineţul Nou este un sat din cadrul comunei Albineţul Vechi, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 205 oameni. Satul Albineţul Nou a fost menționat documentar în anul 1918.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.