Go to section: Nature and tourism
20 october 2021, 17:00 Nature and tourism views 2382
Cod Galben de vînt puternic
20 october 2021, 17:00 Nature and tourism views 2382

Cod Galben de vînt puternic

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizarea Cod Galben de vînt. Alerta va intra în vigoare pe 21 octombrie.

Potrivit meteorologilor, pe 21 octombrie, între orele 5:00 și 21:00 se vor înregistra intensificări ale vântului din sud-vest. Viteza acestuia va ajunge la 20 m/s, transmite newsmaker.md.

De asemenea, pînă pe 26 octombrie, din cauza lipsei de precipitații, este în vigoare codul galben hidrologic. Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează că, în bazinul râului Prut, pe sectorul s.Criva – or.Costești, se va menţine scurgerea scăzută cu 45-50% din valorile medii multianuale.

Source: newsmaker.md

Keywords:

vînt , Cod Galben

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
324 locuitori

Secărenii Noi este un sat din cadrul comunei Secăreni, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 324 de oameni. Satul Secărenii Noi a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.