Go to section: Nature and tourism
09 march 2018, 16:25 Nature and tourism views 8962
Moldova, sub două Coduri galbene de avertizare meteo
09 march 2018, 16:25 Nature and tourism views 8962

Moldova, sub două Coduri galbene de avertizare meteo

Vom avea cîteva zile de foc. Moldova va fi sub cod galben de caniculă și cod galben de pericol excepțional de incendiu în următoarele zile.

Meteorologii prognozează vreme extrem de caldă pe o mare parte a teritoriului ţării. Luni, 3 septembrie, a fost emis cod galben de caniculă valabil marți seara. În același timp, a fost prelungit și codul galben de pericol excepțional de incendiu pînă pe 5 septembrie.

Astfel, pe 3-4 septembrie pe o mare parte a teritoriului temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33-34°C.

Totodată, pînă pe 5 septembrie pe o mare parte a teritoriului se va menține pericol excepțional de incendiu (clasa V) cu caracter natural și amenințare de incendiu a fîșiilor forestiere și a culturilor agricole.

Source: tv8.md

Keywords:

Cod Galben , vremea , avertizare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
769 locuitori

Agronomovca este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Agronomovca, Zăzulenii Noi și Negurenii Noi. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Ungheni şi la 95 km de Chişinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 769 de oameni. Satul Agronomovca a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.