Go to section: Nature and tourism
27 february 2018, 10:30 Nature and tourism views 12190
Două puncte de trecere de tip debarcader și-au sistat activitatea
27 february 2018, 10:30 Nature and tourism views 12190

Două puncte de trecere de tip debarcader și-au sistat activitatea

Actualizare (ora 08.30) Din cauza drumurilor înzăpezite pe teritoriul Ucrainei, punctul de trecere Vulcănești-Vinogradovka și-a sistat temporar activitatea. Poliția de Frontieră mizează pe înțelegerea cetățenilor și îi îndeamnă să dea dovadă de atitudine conștiincioasă.

Punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka şi Cosăuți-Iampoli și-au sistat activitatea, din cauza formării podurilor de gheață pe rîul Nistru, transmite IPN cu referire un comunicat de presă al Poliției de Frontieră. Traversarea frontierei este posibilă prin alte puncte de trecere. Cel mai apropiat punct este Otaci-Moghileov-Podolsk, aflat la o distanță de aproape 50 km de cele două puncte temporar închise.

Source: ipn.md

Keywords:

punct de trecere , Nistru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1795
Populația:
1099 locuitori

Prodăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Prodănești și Căprești. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Florești și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1099 de oameni. Satul Prodănești a fost menționat documentar în anul 1795.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.