Go to section: Nature and tourism
28 september 2017, 10:45 Nature and tourism views 4754
Un autobuz cu moldoveni, implicat într-un accident în România (Foto, Video)
28 september 2017, 10:45 Nature and tourism views 4754

Un autobuz cu moldoveni, implicat într-un accident în România (Foto, Video)

Grav accident rutier cu implicarea unui autobuz cu moldoveni, care se îndreptau spre Chișinău de la București, s-a izbit violent de o mașină, de model Daewoo Matiz. S-a întîmplat noaptea trecută, în apropiere de localitatea Tecuci, județul Galați din România.

Potrivit martorilor, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul mașinii, care ar fi ieșit brusc pe contrasens.

Conducătorul autobuzului ar fi încercat să evite impactul, dar nu i-a reușit izbindu-se violent de automobil, iar în cele din urmă fiind proiectat într-un microbuz parcat pe marginea carosabilului.

În urma impactului, șoferul mașinii Daewoo Matiz, cetățean român a murit pe loc, iar alți câțiva pasageri au fost răniți.

La fața locului au intervenit o echipă de salvatori.

Deocamdată, nu se cunoaște dacă printre răniți se numără și conaționali.

Source: unimedia.info

Keywords:

Romania , accident , autobuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
177 locuitori

Grinăuţi este un sat din cadrul comunei Mihălăşeni, raionul Ocniţa. Satul Grinăuți este situat la o distanță de 12 km de orașul Ocnița și la 220 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 177 de oameni. Prima atestare documentară a satului Grinăuți datează din anul 1872.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.