Go to section: Nature and tourism
02 october 2014, 12:17 Nature and tourism views 11873
Cum va fi vremea în următoarele zile
02 october 2014, 12:17 Nature and tourism views 11873

Cum va fi vremea în următoarele zile

Începem săptămîna cu vreme închisă şi cu precipitaţii în toată ţara. În jumătatea de nord acestea vor fi sub formă de lapoviţă, iar în cea de sud, de ploaie. În plus, va persista şi ceaţa. Vîntul va sufla doar slab, ceea ce oferă vremii un caracter blînd, iar presiunea atmosferică se menţine normală.

În nord se vor înregistra 0 grade la Bălţi şi minus unu la Soroca şi Briceni. Spre centru sînt aşteptate un grad la Orhei şi cîte două la Chişinău şi Tiraspol, iar în sud mercurul din termometre va urca pînă la 3 grade la Leova şi cîte 4 la Comrat şi Cahul.

În următoarele zile temperaturile continuă să crească. În capitală, marţi se vor înregistra 4 grade în condiţiile unui cer variabil. Miercuri termometrele vor arăta chiar 9 grade la prînz, dar cerul se va mai acoperi de nori. Joi aceeaşi vreme mohorîtă, dar fără precipitaţii şi cu 7 grade în termometre. O maximă asemănătoare este aşteptată şi vineri, însoţită de această dată de ploi.

Source: publika.md

Keywords:

meteo , temperatura , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
667 locuitori

Otac este un sat şi comună din raionul Rezina. Otac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la o distanță de 28 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 667 de oameni. Satul Otac a fost întemeiat în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.