Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 februarie 2014, 12:17 Natura şi turismul views 11775
Cum va fi vremea în următoarele zile
10 februarie 2014, 12:17 Natura şi turismul views 11775

Cum va fi vremea în următoarele zile

Începem săptămîna cu vreme închisă şi cu precipitaţii în toată ţara. În jumătatea de nord acestea vor fi sub formă de lapoviţă, iar în cea de sud, de ploaie. În plus, va persista şi ceaţa. Vîntul va sufla doar slab, ceea ce oferă vremii un caracter blînd, iar presiunea atmosferică se menţine normală.

În nord se vor înregistra 0 grade la Bălţi şi minus unu la Soroca şi Briceni. Spre centru sînt aşteptate un grad la Orhei şi cîte două la Chişinău şi Tiraspol, iar în sud mercurul din termometre va urca pînă la 3 grade la Leova şi cîte 4 la Comrat şi Cahul.

În următoarele zile temperaturile continuă să crească. În capitală, marţi se vor înregistra 4 grade în condiţiile unui cer variabil. Miercuri termometrele vor arăta chiar 9 grade la prînz, dar cerul se va mai acoperi de nori. Joi aceeaşi vreme mohorîtă, dar fără precipitaţii şi cu 7 grade în termometre. O maximă asemănătoare este aşteptată şi vineri, însoţită de această dată de ploi.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

meteo , temperatura , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1659
Populația:
2795 locuitori

Mitoc este un sat şi comună din raionul Orhei. Mitoc este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 51 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2795 de oameni. Satul Mitoc a fost menționat documentar în anul 1659.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.