Go to section: Cinema
04 november 2015, 13:05 Cinema views 22135
04 november 2015, 13:05 Cinema views 22135

Moldoveanca care a lucrat cu Jackie Chan și Sean Bean


Foto: acasatv.md

În cariera sa a lucrat la peste 30 de pelicule, fiind ajutor de regizor, regizor secund și manager de producție. De la Emil Loteanu la Jackie Chan și Sean Bean, Valentina Plugaru a avut norocul să lucreze cu adevărate personalități din lumea cinematografică, scrie acasatv.md. Astăzi este secretar responsabil la Uniunea Cineaștilor.

Valentina Plugaru își aduce aminte cu melancolie de actorul Jackie Chan: "Lucram la un studiou privat care prin alt studiou de la Moscova au facut legătura cu Hong Kong-ul și așa am ajuns la Ialta, unde se filma Jackie Chan. În fiecare seară după filmari, Jackie organiza cîte o petrecere." O amprenta mare în cariera Valentinei a lăsat și Emil Loteanu care, mărturisește regizoarea, a ajutat-o foarte mult: "M-a învățat multe Emil Loteanu. Poate era dur, dar asta îi cerea profesia și anturajul."

Mai mult decît atît, chiar dacă a lucrat la peste 30 de filme, Valentina Plugaru spune că nu a mai fost pe platoul de filmare din 2007: "Cred că deja vîrsta își lasă amprenta, pentru că atunci cînd ești tînăr, ai mai multă energie, și plus am mai avut și niste probleme de sănătate".

 

Sursa: acasatv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
3400 locuitori

Todirești este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Todirești și Grăseni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3400 de oameni. Satul Todirești a fost menționat documentar în anul 1627.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.