Go to section: Cinema
23 april 2020, 16:00 Cinema views 5063
O moldoveancă va juca într-un serial de pe BBC (Video)
23 april 2020, 16:00 Cinema views 5063

O moldoveancă va juca într-un serial de pe BBC (Video)

O moldoveancă a primit un rol într-un serial de pe BBC, jucînd într-o producție alături de nume mari din cinematografia mondială.

Cătălina Cazacu, tînăra care recent a absolvit Școala de Arte East 15 Acting School, ne-a mărturisit că a debutat pe piața cinematografică cu Dașa, personajul pe care l-a jucat în primul episod, al celui de-al treilea sezon din serialul Killing Eve, transmite unimedia.info.

Directorul de casting a solicitat tinerei să participe în cadrul audițiilor la sfîrșitul verii anului 2019, Cătălina, pe atunci, aflîndu-se în Moldova în vacanță. Tînăra a primit textul, iar în decursul a cîteva zile trebuia să filmeze un „selftape", în care a fost provocată să însceneze un sărut și un eventual omor.

„Ca de obicei, mi-a fost expediat textul, iar în decursul a cîteva zile urma să filmez un 'selftape'. A fost cel mai provocator selftape pe care l-am filmat pînă acum, luînd în considerare că trebuia să înscenez de una singura un sărut și un eventual omor. Probabil le placuse mica mea creație si nu am mai fost invitată la a doua rundă de audiții", ne-a povestit Cătălina.

Vestea bună a primit-o în decurs de o lună și jumătate, cînd deja a revenit la Londra.

„Ca și orice persoană care își vede visul luînd contur, explodam de fericire. Am țipat atît de tare încît au coborît și vecinii să vadă ce se întîmplă", spune tînăra.

Emoțiile de pe platoul de filmare au fost anihilate de echipa de producție care au primit-o cu brațele deschise.

„Filmarile au avut loc la Londra, în decursul a cîteva zile. Pe lîngă zilele de filmare, avusesem și cîteva zile de repetiții, în care Ralph și cu mine, cu ajutorul Gary Connery, am improvizat scena omorului. Evident, aveam emoții mari, însă întreaga echipă de producție m-a primit cu brațele deschise, mult respect, de parcă eram parte a familiei lor. Totuși eram cu toții acolo cu scopul de a crea ceva împreună, din dragoste față de meseria noastră și audiența serialului", a mai povestit tînăra actriță.

Deși apariția nu a fost una masivă, povestește Cătălina, rolul într-o producție alături de actori arhicunoscuți în lumea cinematografică au motivat-o și inspirat-o, fiind extrem de recunoscătoare că au devenit un fragment important în aceasta calatorie a vieții.

Source: unimedia.info

Keywords:

serial , Cinematografie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
1428 locuitori

Şendreni este un sat din cadrul comunei Vărzăreşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Nisporeni și la 72 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1428 de oameni. Satul Şendreni a fost menționat documentar în anul 1429.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.