Go to section: Cinema
24 april 2015, 10:34 Cinema views 9209
Festivalul filmului american se lansează la Chişinău
24 april 2015, 10:34 Cinema views 9209

Festivalul filmului american se lansează la Chişinău

Ambasada Statelor Unite ale Americii va invită la cea de-a noua ediţie a Festivalului filmului american, care se va desfăşura la Centrul cultural Odeon în perioada 24 aprilie – 1 mai 2015. Intrarea la toate proiecţiile este liberă.

Ambasadorul James D. Pettit va participa la deschiderea festivalului, care va avea loc vineri, 24 aprilie, ora 18:00.

Genericul ediţiei din acest an a Festivalului Filmului American este "Sudul american". În cadrul Festivalului vor fi prezentate 15 filme americane de diferite genuri (dramă, acțiune, aventuri, comedie, filme de familie) pe gustul diferitor oameni dar și pentru diferite categorii de vârstă.

Programul festivalului poate fi găsit pe pagina ambasadei SUA:, pe pagina Facebook:, şi la Centrul cultural Odeon. Toate cele 15 filme sunt prezentate în engleză cu subtitrare în limba română.

Source: www.noi.md

Keywords:

Festival , film , Chisinau , SUA

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1417 locuitori

Hîrtopul Mic este un sat din cadrul comunei Hîrtopul Mare, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1417 oameni. Satul Hîrtopul Mic a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.