Go to section: Cuisine
16 april 2015, 14:15 Traditional drinks views 9086
La a VIII-a ediţie a „Vernisajului vinului” vor fi expuse peste 200 denumiri de vinuri
16 april 2015, 14:15 Traditional drinks views 9086

La a VIII-a ediţie a „Vernisajului vinului” vor fi expuse peste 200 denumiri de vinuri

În preajma Vernisajului Vinului, ediţia a VIII-a, care va avea loc pe 23 aprilie la Palatul Republicii, miercuri a avut loc „Avanpremiera Vernisajului Vinului: Buchet de Primăvară" pentru jurnalişti şi bloggeri. Ei au avut onoarea să guste vinuri, despre care a relatat oenologul Sergiu Găluşcă.

La eveniment au participat directorul Oficiului Naţional al Viei şi Vinului, Dumitru Munteanu, vicepreședintele Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri din Moldova, Eugen Pîslaru, vicedirectorul proiectului USAID Creșterea Competitivității și Dezvoltarii Întreprinderilor II (CEED II), Diana Lazăr.

La principalul Vernisaj, pe 23 aprilie, vor fi prezentate peste 200 de vinuri – rose, albe şi spumante. Băuturile vor fi prezentate de un număr record de companii vinicole – peste 30, pe lângă degustări programul va include master-class-uri cu somelieri celebri, sugestii de la profesionişti şi ghiduri de iniţiere în arta vinului. Preţul fix al biletului este de 200 lei, în dar participanţii vor primi un pahar cu logo. Evenimentul este organizat de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului în colaborare cu Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri din Moldova, cu susţinerea partenerului strategic - proiectul USAID CEED II.

Source: www.infotag.md

Keywords:

vin , expoziție , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
2253 locuitori

Văratic este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Văratic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 27 km de orașul Rîșcani și la 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2253 de oameni. Satul Văratic a fost menționat documentar în anul 1613.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.