Go to section: National costume
14 september 2013, 14:26 National costume views 14544
14 september 2013, 14:26 National costume views 14544

25 de branduri moldovenești la «Autumn Fashion Walk 2013»


Foto: adevarul.ro

O dată cu toamna, e timpul unui schimb de vestimentație. Duminică, toți cei care vor să meargă în pas cu moda sînt invitați să vadă cum pot să-și adapteze ținuta la vremea de afară la Show-ul ”Moldova Fashion Walk 2013”. Femei de afaceri, diplomați, politicieni și artiști vor deveni modele pentru o seară și vor prezenta pe podium în haine, încălțăminte și accesorii exclusiv cu marca ”Made in Moldova”, informează tv7.md.

Organizatorii Show-ului de modă ”Autumn Fashion Walk 2013” își propun să atragă din nou atenția consumatorilor de stil și eleganță asupra celor mai bune branduri moldovenești. Invitații la ediția din această primăvară au auvut deja ocazia să se convingă că obiectele de vestimentație și încălțămintea produse de designerii moldoveni nu cedează, adesea, celor semnate de renumitele case de modă. O performanță similară îi așteaptă și pe cei care vor veni în această duminică, când 25 de producători autohtoni își vor prezenta noile colecții.

O altă atracție a evenimentului sînt modelele. Este vorba de persoane cunoscute din lumea afacerilor, politică și diplomație, artă și mass-media. Iar pentru a defila impecabil, participantele fac antrenamente din timp.

Evenimentul de duminică se înscrie în Campania ”Din inimă” branduri de Moldova, inițiată de Clubul Internațional al Femeilor. Scopul acesteia este promovarea brandurilor autohtone și convingerea consumatorilor să aleagă haine, încălțăminte și accesorii produse pe piața internă.

Prezentarea de modă se va desfășura sub patronajul primei doamne a Republicii Moldova, Margareta Timofti, și are o notă caritabilă. Toți banii colectaţi din vînzarea biletelor sînt destinați susținerii învățămîntului profesional în domeniul industriei ușoare.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1892
Populația:
672 locuitori

Stația de Cale Ferată Rogojeni este o localitate în componența comunei Rogojeni din raionul Șoldăneşti. Loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni se află la o distanță de 38 km de orașul Șoldănești și la 97 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia loc. Stația de Cale Ferată Rogojeni constituia 672 de oameni. Localitatea apare odată cu înființarea stației de cale ferată Rogojeni în anul 1892.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.