|
Alexandru Danci: „Nu trebuie să jignești alegătorii carea au opinii diferite de ale tale”
Alegerea și voința cetățenilor suverani ai României vecine trebuie respectate, e nevoie să cooperezi cu cei pe care poporul i-a ales la conducerea țării, și nu trebuie să jignești alegătorii cu o opinie diferită de a ta.
O astfel de opinie a exprimat pe pagina sa de socializare unul dintre cei mai buni specialiști în chirurgie minim invazivă, medicul chirurg endoscopist, Alexandru Danci, relatează Noi.md
El a menționat că a fost interesant să urmărim alegerile din România, cum s-a votat pentru sau împotriva anumitor candidați cu anumite opinii.
Dar, indiferent ce se întîmplă acolo, tuturor celorlalți vecini, prieteni, rude și pur și simplu oameni de bunăvoință, li se permite o singură frază: „Respectăm alegerea și voința cetățenilor suverani și vom fi bucuroși să fim prieteni și să cooperăm cu cei cărora poporul le încredințează guvernarea în țara lor”.
Cu toate acestea, după cum a subliniat Alexandru Danci, s-au găsit o mulțime de profesioniști de calitate îndoielnică, jurnaliști și bloggeri care numesc anumiți candidați populiști, trumpiști, fasciști, putiniști, sorosiști, fără să se gîndească la faptul că procentul de voturi este alegerea unui număr foarte mare de oameni care au o opinie, educați, gînditori, binevoitori.
„Și nu sînt mai proști decăt voi, cei cu puțină educație sau capacitate de analiză. Nu trebuie, stînd în spatele internetului, să jigniți, să etichetați și să insultați de la distanță un număr mare de alegători cu opinii diferite de ale voastre. Trebuia să vă arătați deșteptăciunea la școală, la universitate, la examene, la concursuri”, a spus el.
Source:
- Грандиозный концерт, посвященный великому композитору Иону Алдя-Теодоровичу ©
- Майя Санду отреагировала на гибель раввина, гражданина Молдовы, проживавшего в ОАЭ
- В какие сроки в Румынии надеются присоединиться к Шенгену
- Голосование диаспоры: запретить или отрегулировать?
- Еще несколько молдаван вернулись домой из Ливана
- В Кишиневе состоится грандиозный концерт Константина Московича, Тамары Гвердцители и группы ABBORN ©
În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?
- Statut:
- Municipiu
- Prima atestare:
- 1421
- Populația:
- 122669 locuitori
Municipiul Bălţi, „capitala de nord” a Republicii Moldova, este al treilea ca mărime, potenţial industrial şi cultural, după Chișinău şi Tiraspol, centru urban al ţării, cu o populaţie de 122669 locuitori, conform datelor recensămîntului din anul 2004. Se presupune că primele atestări documentare despre localitatea Bălţi datează din anul 1421, cînd, prin dania lui Alexandru cel Bun, în valea rîului Răut se constituie domeniul cneaghinei Ringala, fosta soţie a voievodului. Anume în această zonă, ar fi fost întemeiată ulterior aşezarea Bălţi. Cert este faptul că denumirea localităţii vine de la locul mlăştinos, plin de bălţi, unde se înființează localitate.
Comments
(0)