31 august 2024, 08:45 Music views 283
Concert de excepție cu Tamara Gverdțiteli la Chișinău pe 14 septembrie!
31 august 2024, 08:45 Music views 283

Concert de excepție cu Tamara Gverdțiteli la Chișinău pe 14 septembrie!

Teatrul Verde din Chișinău va găzdui un eveniment de neuitat pe 14 septembrie, ora 19:00, cînd Tamara Gverdțiteli va reveni pe scenă cu un concert de zile mari.

Cîntăreața va fi acompaniată de Orchestra Municipală de Cameră ”Camerata Chișinău”, sub conducerea dirijorului Denis Ceausov.

Pentru prima dată, orchestra simfonică va fi acompaniată de trupa ABBORN - A Tribute Show to ABBA, una dintre cele mai renumite formații de tribut ABBA din Europa, care a susținut peste 5.000 de concerte.

Acest spectacol promite o seară plină de muzică și emoții, recreînd magia concertelor ABBA care au cucerit întreaga lume.

Nu ratați ocazia de a participa la acest spectacol deosebit și de a vă bucura de muzică live la cel mai înalt nivel!

Sponsorul general al evenimentului este DAAC-Hermes și Land Rover Moldova. Partenerii media sunt Moldoveni.md și Noi.md. Biletele pot fi procurate pe platforma iTicket.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1891
Populația:
735 locuitori

Chioselia Rusă este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Chioselia Rusă este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de municipiul Comrat și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 735 de locuitori. Satul Chioselia Rusă a fost menționat documentar în anul 1891.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.