22 august 2024, 12:00 Moldovan reality views 147
Dosarul Marcelei Paladi: Șoferul care a tamponat-o vrea sentință mai blîndă
22 august 2024, 12:00 Moldovan reality views 147

Dosarul Marcelei Paladi: Șoferul care a tamponat-o vrea sentință mai blîndă

Dosarul Marcelei Paladi a ajuns la Curtea Supremă de Justiție. Șoferul care a provocat accidentul a contestat deciziile instanței și a schimbat avocatul, în speranța că va obține sentință mai blîndă, a relatat tînăra.

Femeia a povestit în cadrul podcastului Bandstage că nu a mers la Curtea de Apel, iar recursurile care au urmat au fost înaintate de șofer. Totodată, potrivit ei, bărbatul nici pînă acum nu i-a adresat scuze, transmite realitatea.

„Din start am mers pe ideea că lăsăm organele competente să își facă treaba. (…) sîntem la Curtea Supremă. Domnul șofer, e de fapt și dreptul lui, să conteste decizia judecătorilor. Astfel am ajuns la Apel, Apelul l-am trecut. Dumnealui merge mai departe spre Curtea Supremă. (…) Idee nu am ceea ce cere. Presupun, și în mod normal, pentru asta și contestă, pe partea de pedeapsă, partea financiară. E dreptul lui de a contesta, drept omenesc și firesc. Cred că și eu aș contesta dacă ar fi fost invers. Eu am decis să nu mă aprofundez în chestia asta. (…) Că o să stea închis mai mult, nu mi-ar da nimic. (…)

A fost expusă decizia judecătorului, am vrut aici să închei toată povestea, dar domnul șofer și-a schimbat și avocatul. (…) Avem și cunoscuți comuni, cumva nimeni de rău nimeni de rău nimic nu spune, dar nici de bine. Da, aveam nevoie de o scuză omenească și firească, care poate o latură din mine ar fi ameliorat-o”, a relatat Marcela Paladi.

În noaptea de 5 spre 6 februarie 2023, Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în Capitală. Tînăra a fost tamponată de un automobil după ce a ieșit din autoturism pentru a plasa triunghiul de semnalizare. Urmare a impactului, femeia a rămas fără picioare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1820
Populația:
3371 locuitori

Mihailovca este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Mihailovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Cimișlia și la 83 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3371 de oameni. Satul Mihailovca a fost menționat documentar în anul 1820.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.