20 august 2024, 11:00 Celebrities views 836
Anastasia Niсhita: Valeriu poate s-a exprimat un pic prea dur, dar n-a avut intenția să supere pe nimeni
20 august 2024, 11:00 Celebrities views 836

Anastasia Niсhita: Valeriu poate s-a exprimat un pic prea dur, dar n-a avut intenția să supere pe nimeni

Are toată iubirea țării, dar nu și cea a părinților… Anastasia Nichita, „sportiva de aur” cu medalie de argint de la Paris, recunoaște cît de dureros i-a fost că familia nu a întîmpinat-o la aeroport, nu a sunat-o și nici nu i-a scris.

Acum, mesajul lui Valeriu Mircea, antrenorul și logodnicul său, a devenit mai clar. Cu toate acestea, ea s-a scuzat pentru „ieșirea acestuia”.

Sportiva a dezvăluit că a avut o discuție cu Valeriu Mircea și i-a explicat că a fost prea dur și direct, încît oamenii l-au perceput ca pe un om arogant și nemulțumit, transmite Noi.md cu referire la cancan.md.

În plus, are o relație specială cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, care și-a făcut griji pentru ea înainte de Olimpiadă, știind de traumatismele pe care le-a avut Anastasia Nichita ultima vreme.

„Mi-a părut bine, însăși președinta a venit, chiar m-a cuprins. M-am simțit importantă pentru țară și deja cînd am ieșit toată lumea a venit, oameni din stat … De ziua mea m-a sunat, m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor. Nu m-am așteptat, m-a încurajat. … Valeriu poate s-a exprimat un pic prea dur și prea direct, dar n-a avut intenția să supere pe oameni. El a avut alt mesaj, s-a referit la alte persoane. … Eu nu sînt persoana care iubește atenția, mă simt mai incomod. Eu nu am nevoie să vină mii și mii de oameni, dar să vină 2-3 persoane cu care să pot să mă bucur din suflet, dar nu că au venit doar pentru bifă”, a mai spus Anastasia Nichita.

Amintim că Valeriu Mircea, antrenorul și logodnicul său, a deschis subiectul zilele trecute pe rețelele sociale. El și-a arătat nemulțumirea față de cum și de cine a fost întîmpinat la aeroportul din Chișinău.

Source: noi.md

Keywords:

Anastasia Nichita

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1618
Populația:
831 locuitori

Bobuleşti este un sat din cadrul comunei Gura Camencii, raionul Floreşti. Este situat pe malul stîng al rîului Răut, la 5 km de orașul Floreşti şi la 125 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 831 de oameni. Satul Bobulești este atestat documentar în anul 1618.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.