25 july 2024, 16:00 Sport views 165
Șapte medalii în China, cucerite de către dansatorii moldoveni
25 july 2024, 16:00 Sport views 165

Șapte medalii în China, cucerite de către dansatorii moldoveni

Federația Dansului Sportiv din Moldova (FDSM) anunță, că în perioada 17 – 21 iulie 2024 membrii FDSM au evoluat cu succes la competiția ,,WDSF Asian Dancesport Festival WUXI-2024”, desfășurat în or. Wuxi, China.

În cadru acestuia au fost organizate Campionate Mondiale, Cupa Mondială, Grand Slam, alte competiții de raiting. Sportivii din Republica Moldova au cucerit la respectivele competiții 4 medalii de aur, 1 de argint și 2 de bronz, notează Noi.md

Campioni au devenit cuplul

- Alexey Gluhov-Anastasia Glazunova la categoria WDSF Grand Slam Standard;

- Sergiu Maruster-Anastasia Stan la categoriaWDSF PD World Cup Latin,

- Ciprian Nucaru-Alexandrina Martinova la WDSF Junior II Standard,

- Artem Crivenco-Sofya Malik la WDSF Junior II Latin.

Ultimul cuplu a cucerit o medalie de argint la WDSF Youth Latin și una de bronz la Campionatul Mondial Juniori II Latin . Medalie de bronz a cucerit și cuplul Taran Alexandru-Gabriela Petelca WDSF Youth Standard.

O premieră pentru sportul moldovenesc a devenit Anastasia Glazunova, care a fost desemnată președinta Comisiei Sportivilor membri WDSF (Federația Mondială Dansului Sportiv) și, respectiv, membră a Prezidiumului Federației Mondiale.

Source: noi.md

Keywords:

medalii , China , dansatori

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1653
Populația:
2038 locuitori

Cornești este un sat și comună din raionul Ungheni. Cornești este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Cornești a fost menționat documentar în anul 1653.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.