27 june 2024, 09:30 Moldovan reality views 584
Ion Sturza:
27 june 2024, 09:30 Moldovan reality views 584

Ion Sturza: "Nu vă căsătoriți niciodată cu afacerile"

Un antreprenor, om de afaceri nu trebuie să își amestece niciodată viața personală cu cea profesională și, la figurat vorbind, nu trebuie să se căsătorească niciodată cu o afacere.

Este opinia exprimată de Ion Sturza, fost prim-ministru al Republicii Moldova, cunoscut om de afaceri, vorbind în cadrul emisiunii antreprenorul și coach-ului profesionist Pavel Sidorenko, relatează Noi.md.

El a menționat că are o regulă, pe care, din păcate, el însuși nu a respectat-o de fiecare dată.

"Nu vă căsătoriți niciodată cu afacerile. Nu confundați viața personală, fericirea, dragostea și așa mai departe cu ceea ce este viața voastră profesională. Eu m-am străduit. Nu m-am euforizat niciodată pentru afacerea mea, pentru rezultate și așa mai departe", a spus omul de afaceri.

Source: noi.md

Keywords:

Ion Sturza , business

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
622 locuitori

Soloneţ este un sat din cadrul comunei Stoicani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 622 de oameni. Satul Soloneţ a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.