16 june 2024, 13:00 Moldovan reality views 894
Igor Dodon: Moldova are un viitor atîta timp cît păstrăm valorile tradiționale
16 june 2024, 13:00 Moldovan reality views 894

Igor Dodon: Moldova are un viitor atîta timp cît păstrăm valorile tradiționale

Mii de oameni au participat la Procesiunea și Marșul Familiei, care a avut loc ieri la Chișinău în sprijinul valorilor tradiționale.

Deputați, consilieri municipali, reprezentanți ai Partidului Socialist și Gărzii Tinere din regiunile țării, reprezentanți ai clerului ortodox, locuitori ai capitalei și ai altor așezări ale Moldovei, împreună cu familii și copii, s-au adunat în fața Circului din Chișinău, de unde s-au plimbat de-a lungul bulevardului. Grigore Vieru la Catedrala din centrul capitalei, transmite Noi.md.

Manifestanții purtau în mâini icoane, bannere și baloane albe - simbol al păcii, purității și unității familiei. La miting au participat și familii numeroase, în care până la zece sau mai mulți copii cresc și sunt crescuți în armonie și dragoste.

Capii acestor familii au remarcat că a fost o mare bucurie pentru ei să participe la marșul în sprijinul familiei, au chemat întreaga societate să urmeze valorile tradiționale.

"În familie copiii învață pacea, răbdarea și iubirea, în familie le sunt insuflate valorile umane de bază. Moldova are un viitor atâta timp cât păstrăm valorile tradiționale și susține familia tradițională Așa a fost, este și așa va fi!” - spune mesajul Partidului Socialist.

Reamintim că redacția moldovenii.md vă propune să luați cunoștință de unul din compartimentele "Crezului" - "Familia".

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1793
Populația:
216 locuitori

Floreşti este un sat din cadrul comunei Cobusca Veche, raionul Anenii Noi. Localitatea Florești se află la distanța de 14 km de orașul Anenii-Noi și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Prima atestare documentară a satului Florești datează din anul 1793.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.