Serghieni este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Glodeni și la 165 km de Chișinău. Satul Serghieni a fost menționat documentar în anul 1859. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de oameni.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bucurativa ca sinteti moldoveni
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#61 sus 24 January 2013 | 18:24 ...hai sa ridem amindoi ca europenii va numesc tigani si de facto v-ati manelizat pina-n maduva natiunii ruminesti...este putin copkilaresc sa negi evidentul,sint de acord...
-
#62 CalinRomania 23 January 2013 | 21:44 Read more -
#63 sus 22 January 2013 | 20:20 #63SuntBasarabean
...incearca inca o data si nu in rumina,da omeneste ;) ...
-
#64 sus 20 January 2013 | 16:22 #61
Tari frumos, sa-i faci tigani pe romani!
...nu noi v-am botezat astfel ...ati luat jackpot-ul cu numele dat evolutionind...
-
#65 SuntBasarabean 01 October 2013 | 8:06 #58
..daci esti moldovan tei facut puturos ca un romin....asai cii mai ghini tigan dicit moldovanTari frumos, sa-i faci tigani pe romani! Pute de la distanta a tigan din Soroca! -
#66 CalinRomania 22 November 2012 | 19:36 Read more -
#67 dansatorimd 22 November 2012 | 18:03 http://www.youtube.com/watch?v=pHJJliVNMpg Nunta ca la moldoveni :) -
#68 sus 14 July 2012 | 7:13 ...daci esti moldovan tei facut puturos ca un romin....asai cii mai ghini tigan dicit moldovan...nu fasi nici...limba romina vorghesti...uniori ..daca nu tii lene..da daci nu esti din truseni ....atunsi undi lucreaza asa di staruitor sioroiu....carii diferitu dintri corb si sioroi stii?...sa plastinca sciopa.........esti cu zisi me-e-e LIMITA...pofig diundi esti... -
#69 fanebabanu 14 July 2012 | 2:10 #56
Mă decât să folosești GOOGLE translator (care oricum o face aiurea) pentru a traduce din rusă în limba oficială (ROMÂNA) mai bine te faci înțeles dacă ne scrii în engleză sau franceză. PANIMAIU?
-
#70 sus 13 July 2012 | 11:51 ....da? :)))))))....asa eu eu am zis?:)))))).....gindire si lojica romineasca....susesti si poati si susit....tu mai ghini stii siam spus eu....da chiar mai mult....eu nam zis,da tu esti pi loc si deodati stii....nu rominia in europa...da europa in rominia.....e mai simplu....europa i pi pamint si tot is paminteni....maninci maliga?....si efect zeru?....atunsi esti romin... -
#71 fanebabanu 13 July 2012 | 3:49 #54
"....si moldoveni sin in aseia romie...".
DECI CA SĂ TRADUCEM
Ai vrut să zici că toți moldoveni sunt români.
-
#72 sus 07 December 2012 | 12:07 ....si moldoveni sin in aseia romie.... -
#73 razesu 06 September 2011 | 15:21 vados:
Numai ce am gasit rusi in romania care traiesc acolo de 300 de ani. Se numesc rusi lipoveni si parca in romania sunt vr-o 30000 de rusi. Ura. ma bucur tare.
--si tu acum ai aflat de ei?.....si iti garantez ca toti vorbesc la perfectie limba romana si sint cu adevarat niste patrioti...ai auzit de Pataichin..este lipovean.Sa te scutesc de o cautare istovitoare in Romania sint si ucrainieni... -
#74 vados 06 September 2011 | 13:25 Numai ce am gasit rusi in romania care traiesc acolo de 300 de ani. Se numesc rusi lipoveni si parca in romania sunt vr-o 30000 de rusi. Ura. ma bucur tare. -
#75 CalinRomania 06 June 2011 | 19:45 Pe de alta parte draga getodac..........sa ne intelegem bine.........daca eu sunt rusofob sunt in sensul ca sunt impotriva politicii imperiale rusesti-nu impotriva oamenilor de rand.Ce pot sa am eu cu violeta de exemplu? Sau cu burlakul care si el are ceva sange ucrainian ??? Nu este deloc corect sa bagam o natie intreaga in aceeasi oala dupa comportamentul unui singur sau a unor indivizi.Chiar respect acesti oameni care dau dovada de faptul ca s-au adaptat locului in care traiesc si au invatat limba populatiei locale si o si utilizeaza in raportul lor cu autohtonii.Sunt oameni care au aceleasi preocupari ca si restul.O viata mai buna !!! Si in Romania sunt foarte multi etnici de limba maghiara.Chiar si eu am ceva sange de secui-ungur (o strabunica).Si sunt foarte multi unguri care respecta tara in care s-au nascut si traiesc:Romania ! Si atunci,daca exista un ungur cu sange mai fierbinte este oare corect sa spun ca toti ungurii sunt si gandesc ca si el ???? Desigur,nu.
-
#76 CalinRomania 06 June 2011 | 19:34 Read more -
#77 violeta 06 June 2011 | 16:45 Read more -
#78 admin 06 April 2011 | 10:16 În atenția utilizatorilor!!!
Site-ul www.moldovenii.md nu susține și nu promoveaza niciun partid politic.
Campania de promovare a site-ului www.moldovenii.md nu face parte din campania de publicitate a căruiva partid politic.Administrația site-ului NU va accepta publicarea mesajelor și comentariilor cu caracter electoral !!!
-
#79 getodac 06 March 2011 | 22:58 Read more -
#80 violeta 06 March 2011 | 11:52 #43
Bun video. Sunt de acord cu ceea ce zice el. Si nu trebuie sa fim stresati din cauza asta. In fiecare an mai putin si mai putin copii merg la scoala rusa, chiar daca parintii sunt rusi. Ei inteleg - cu timpul noi vom vorbi numai romana (moldoveneasca) Este ceva normal. Au venit rusii - vorbeam rusa, o sa vin nemtii - o sa vorbim germana. :)