Frunză este un oraş în raionul Ocniţa, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii, la hotar cu Ucraina, pe linia de cale ferată Ocniţa-Moghiliov-Podolsk, oraşul Frunză este situat la o distanţa de 243 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 1659 locuitori. Localitatea a fost întemeiată în anul 1966, cînd lângă fabrica de zahăr încep să se construiască case de locuit, în 1973 obţinînd statutul de localitate de tip orăşenesc.
Read moreTopic discussion |
Statistics topic |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bucurativa ca sinteti moldoveni
Vă invităm să vă expuneţi părerile referitor la subiectul propus şi să dezbateţi argumentat opiniile noastre şi ale participanţilor la discuţie. |
|
-
#41 CalinRomania 31 January 2013 | 20:37 Read more -
#42 CalinRomania 31 January 2013 | 20:26 Read more -
#43 CalinRomania 31 January 2013 | 19:58 Read more -
#44 CalinRomania 31 January 2013 | 19:26 #78 Draga sus .........spuneai...." #74CalinRomania
"...inseamna ca am si devenit rus ? "
...tu nuna ce ai egalat tiganii cu rusii :))))))))))))))) ...
"Oare daca ascult o manea si imi place ma voi apuca din senin de furat si de alte nelegiuiri ???"
... :))))))))))))) si oare toti tiganii fura ?...insa tiganul ramine tigan dupa fire...totus tu tot rau ii vezi pe romi dupa cum te-ai expus...
"Ce ma fac atunci cand ascult muzica clasica ???"
... :)))))))))))) i-a mai esti ninunat...cum poti sa asculti manele si muzica clasica...a!,inteleg si tiganii trag spre cultura...manea=muzica clasica si de ce nu daca la voi limba moldoveneasca=cu ce-a olteneasca ;) ...pentru a egala unele lucruri din dragoste de tara in ruminia ori si ce se poate :))))))))))))..."
-
#45 CalinRomania 31 January 2013 | 19:23 #79 E bine ca ne distram amandoi...:))))))
-
#46 CalinRomania 31 January 2013 | 19:19 #80 Draga sus......esti ateu....... Nici eu nu credeam ani in urma in Dumnezeu......Dar am citit carti,am mediatat asupra acestui subiect cativa ani de zile-fiind o fire de felul lui "Toma necredinciosul" si acum nu doar cred, ci pot sa iti spun ca stiu ca exista Dumnezeu.......Nu este un Dumnezeu evreesc-draga sus-este un Dumnezeu al fiecaruia dintre noi-a tuturor celor care suntem pe acest Pamant.Oricum nu doresc sa dezbatem pe aceasta tema deoarece cred ca am discuta prea mult si poate fara de folos.Istoric vorbind,daca te intereseaza acest aspect, acel Dumnezeu "evreesc" de fapt si de drept este de origine un Dumnezeu "egiptean".......
-
#47 sus 31 January 2013 | 8:47 #76CalinRomania
Sa va dea Bunul Dumnezeu tot binele !!!
:)))))))))))))))Binele se face si nu s-astepta de la dumnezeu ;) ...imi pare rau,dar nu exista zeul evreesc pentru mine ca si-a batut jioc de tara si neamu meu...daca este atit de destept zeul carui va inchinati voi,prin faptele lui eu n-ul inteleg facut dupa chipul lui ;) ...indeobste daca vra poate sa coboarte si discutam intre 4 ochi ,sigur daca este :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))...
-
#48 sus 31 January 2013 | 8:41 #75CalinRomania
"M-a amuzat si pe mine videoclipul.........:))))))))))))) "
... :))))))))))))))))))))))da eu cit m'am ris...
-
#49 sus 31 January 2013 | 8:36 Read more -
#50 sus 31 January 2013 | 8:11 #72CalinRomania
"Sunt perfect de acord cu tine ,draga Vanciu"
:))))))))))))))) si eu sint de acord cu Vanciu ...
-
#51 CalinRomania 31 January 2013 | 2:35 #70 Foarte faina melodie.......si RESPECT TUTUROR Moldovenilor-indiferent de partea de Prut unde s-au nascut !!! Sa va dea Bunul Dumnezeu tot binele !!!
-
#52 CalinRomania 31 January 2013 | 2:28 #69 M-a amuzat si pe mine videoclipul.........:))))))))))))) ....cum am vazut ca a mai amuzat pe unii dintre cei care au comentat pe acolo........Of-of of ! Cata naivitate !!! Ma mira mult faptul ca acei "Iubitori" de Moldova au uitat sa introduca in hotarele sale pe moldovenii care cu adevarat risca sa isi uite limba,originea,strabunii ,cultura lor cea stramoseasca si anume pe cei din Bucovina de Nord si Basarabia...........
-
#53 CalinRomania 31 January 2013 | 2:20 Read more -
#54 CalinRomania 31 January 2013 | 2:05 #68 Draga sus......" #67
...vrei sa spui ca nu esti tigan?...pai si eu te cred :)))))))))))...nu va mai numesc europenii tigani....bine,cum spui...si de ce trebuea sa scrii atit de mult...repet nu noi v-am numit tighani si n-ar trebui sa aveti pritenzii cu atit mai mult c-ai recunoscut singur c-asculti manele- "Pot sa iti spun ca mie imi plac unele melodii muzicale autentice tiganesti"...daca-ti place...eu singur chint,ceva compun, de ascultat ascult diferit acum rocul rusesc ca nu l-am ascultat vre-o 10 ani fiind ca eram rumin :) ... da, cindva ma socoteam rumin..." -
#55 CalinRomania 31 January 2013 | 2:04 #71 Sunt perfect de acord cu tine ,draga Vanciu
-
#56 vanciu 28 January 2013 | 12:18 ''Bucurativa ca sunteti Moldoveni'' sunt deacord cu afirmatia,deoarece ori ca esti proRomania sau proRusia nu schimba nimic la noi in tara,trebuie sa ne iubim radacinile asa cum sunt ele,bune-rele,sa nu privim doar la moldovenii ce se fac de ras,ci sunt multi cei care sunt respectati si recunoscuti in lume,cum se spune padure fara uscaciuni nu exista,aceasta se refera si la Romani. -
#57 sus 27 January 2013 | 10:50 http://www.youtube.com/watch?v=MYPor93WvVs
-
#58 sus 27 January 2013 | 8:33 #67
http://www.youtube.com/watch?v=PZrIvtQJSi8
-
#59 sus 26 January 2013 | 20:25 #67
...vrei sa spui ca nu esti tigan?...pai si eu te cred :)))))))))))...nu va mai numesc europenii tigani....bine,cum spui...si de ce trebuea sa scrii atit de mult...repet nu noi v-am numit tighani si n-ar trebui sa aveti pritenzii cu atit mai mult c-ai recunoscut singur c-asculti manele- "Pot sa iti spun ca mie imi plac unele melodii muzicale autentice tiganesti"...daca-ti place...eu singur chint,ceva compun, de ascultat ascult diferit acum rocul rusesc ca nu l-am ascultat vre-o 10 ani fiind ca eram rumin :) ... da, cindva ma socoteam rumin... -
#60 CalinRomania 26 January 2013 | 15:09 Read more