Pozdneacova Ludmila

Ludmila Pozdneacova – monteză.

S-a născut la 29 martie 1945 în or. Moscova, Rusia. Studii medii de specialitate. În anii 1979-1990 a activat în calitate de monteză la studioul „Moldova-film", apoi la „Mosfilm" şi alte studiouri. Membră a Uniunii Cineaştilor din Republica Moldova.

Filmografia:

„Moldova-film":

„Căţeluşul zburător", 1977, animaţie,

„Hogeagul la plimbare", 1979, animaţie,

„Această prietenie bărbătească", 1982, artistic,

„Ciuboţele pentru barză", 1985, animaţie,

„Gobsec", 1987, artistic,

„Iona", 1987, artistic,

„Disidentul", 1988, artistic,

„Magia neagră sau jocul cu necuratul", 1990, artistic,

Alte studiouri:

„O întîmlare neobişnuită", 1966,

„Ricoşeul", „Profilm-studio", „Telefilm-Chişinău", 1997,

„Moartea de după culise", 1991, artistic,

„Reîntoarcerea Titanicului", 1999,

„Expresul „Bucureşti", 2004

„Într-o zi în Odesa", 2011.

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
163 locuitori

Pocrovca este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 163 de oameni. Satul Pocrovca a fost menționat documentar în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.