02 december 2016, 15:18 History of fine arts views 7956
Un nou oficiu poștal a fost deschis la Cornești
02 december 2016, 15:18 History of fine arts views 7956

Un nou oficiu poștal a fost deschis la Cornești

Întreprinderea de stat "Poşta Moldovei" continuă modernizarea serviciilor pe care le prestează. În oraşul Corneşti, raionul Ungheni, a fost deschis un nou oficiul poştal, dotat cu cele mai noi tehnologii pentru deservirea rapidă a clienţilor. Şi angajaţii au avut parte de o surpriză. Poştaşii au primit în dar câte o bicicletă.

Inaugurarea noului oficiu poştal i-a bucurat pe locuitorii oraşului.

"Condiţiile sunt foarte bune, faţă de cum au fost acolo. Suntem foarte mândri că avem aşa oficiu frumos, să deservim lumea calitativ şi repede", spune şeful oficiului poştal din orașul Corneşti, Tamara Ion.

"Noul oficiu chiar dacă este cu mult mai mic decât vechiul sediu e cu mult mai comod. Este dotat cu tehnică de calcul performantă ceea ce va permite să deservim mai calitativ şi mai rapid", a menționat primarul orașului Corneşti, Vera Buga.

Angajatele oficiului poştal, care erau nevoite până acum să parcurgă câţiva kilometri pe jos, în fiecare zi, au primit biciclete.

Directorul întreprinderii "Poşta Moldovei" a declarat că în curând vor fi inaugurate noi oficii şi vor fi modernizate cele vechi.

"În urma lichidării celor trei bănci noi am achiziţionat tehnică de calcul. Poşta Moldovei este computerizată, lucrăm în reţeaua online, 99 % din oficii, ceea ce ne dă posibilitatea mult mai rapid să contabilizăm toate procesele", a spus directorul general "Poşta Moldovei", Serghei Nastas.

Recent, "Poşta Moldovei" a deschis un nou oficiu pe bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală.

Source: www.publika.md

Keywords:

bicicleta , posta , Ungheni

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
24 locuitori

Șevcenco este un sat din cadrul comunei Mocra din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 112 km de Chișinău. Populaţia satului Șevcenco alcătuia 24 de oameni în anul 2004. Satul Șevcenco a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.