12 august 2015, 15:18 Variety music views 6936
Turneu de minifotbal la Călărași
12 august 2015, 15:18 Variety music views 6936

Turneu de minifotbal la Călărași

Pe terenul de minifotbal din teritoriul Stadionului orăşenesc Călărași s-a desfăşurat ediţia de rînd a Turneului în memoria regretatului Valeriu Vîntu, duminică, 29 noiembrie, anunță Consiliul Raional Călărași.

Competiţia în cauză a fost iniţiată de Primăria oraşului Călăraşi şi susţinută de multipli amatori ai probei sportive date.

Cele trei echipe-participante la turneu au luptat cu dîrzenie, fără a ţinea cont de timpul posomorît de afară.

Pînă la urmă, cea mai bine pregătită la moment s-a dovedit a fi selecţionata de minifotbal de veterani ai clubului sportiv „Codru", pe locul doi s-a clasat echipa de tineret a clubului şi pe trei – juniorii.

Fotbaliştii au fost menţionaţi cu premii din partea Primăriei oraşului şi cupe sportive oferite de managerul Şcolii Sportive Specializate a Rezervelor Olimpice Constantin Cobîlean şi feciorul lui Valeriu Vîntu – Vitalie.

Source: provincial.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
877 locuitori

Dolinnoe este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dolinnoe, Valea Satului și Valea Coloniţei. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 10 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 877 de oameni. Satul Dolinnoe a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.