14 december 2020, 11:00 views 2936
Weekend-ul a început frumos alături de Viorica-Cosmetic
14 december 2020, 11:00 views 2936

Weekend-ul a început frumos alături de Viorica-Cosmetic

Data de 12.12 pare a fi una magică pentru echipa Viorica. Este data în care a avut loc deschiderea oficială a magazinului Viorica în raionul Edineț.

Cu acest prilej, în acest weekend (12-13 decembrie), Viorica oferă reduceri reale de 30% la tot sortimentul de produse.

Fiind cel de-al doilea magazin specializat din regiune, reprezentanții companiei afirmă că acest eveniment a constituit o adevărată provocare pentru întreaga echipă.

Magazinul are un concept nou, marcat de prezența unor game de produse premium, precum: Viorica Vie, Viorica Basic Care, Viorica Nordica etc. În noua căsuță Viorica, cumpărătorii pot găsi, în premieră, noile seturi cadou, care devin atât de solicitate în preajma sărbătorilor de iarnă.

Produsele dezinfectante cu o concentrație de alcool de 80% vor fi prezente și ele în noul magazin de pe harta raionului Edineț, fiind mereu actuale și necesare fiecăruia dintre noi.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
890 locuitori

Paşcani este un sat şi comună din raionul Criuleni. Paşcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 890 de oameni. Satul Paşcani a fost menționat documentar în anul 1495.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.