21 june 2023, 09:30 views 995
Protestul fermierilor din Chișinău ar putea fi dat peste cap
21 june 2023, 09:30 views 995

Protestul fermierilor din Chișinău ar putea fi dat peste cap

Protestul fermierilor ar putea fi întrerupt în data de 21 iunie. Tehnica agricolă ar putea fi retrasă din Piața Marii Adunări Naționale, din cauza vizitei premierului român Marcel Ciolacu.

Directorul Asociației Forța Fermierilor, Alexandr Slusari a menționat într-o scurtă discuție cu un jurnalist NM că se grăbește la Primărie pentru că a intervenit o problemă legată de desfășurarea manifestației din 21 iunie, notează Noi.md.

Întrebat despre ce problemă este vorba, Slusari a menționat că protestul de mîine ar putea fi întrerupt, din cauza vizitei la Chișinău a prim-ministrului român Marcel Ciolacu. Tractoarele din PMAN ar putea fi retrase, de asemenea.

Amintim că ministra română de Externe Luminița-Teodora Odobescu a declarat pe 20 iunie că premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului României Nicolae Ciucă vor efectua o vizită la Chișinău. Ministra de Externe de la București nu a oferit o dată exactă pentru vizită, însă a precizat că aceasta va avea loc „în curînd”. De menționat că presa română a scris în ultimele 2 zile că vizita oficialilor va avea loc pe 21 iunie.

Source: noi.md

Keywords:

protest , fermieri , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
819 locuitori

Novaci este un sat din cadrul comunei Tuzara, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Călărași și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituis 819 oameni. Satul Novaci a fost menționat documentar în anul 1433.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.