19 march 2020, 16:00 views 3377
„Fii voluntar”- o nouă Campanie lansată de Primăria Chișinău!
19 march 2020, 16:00 views 3377

„Fii voluntar”- o nouă Campanie lansată de Primăria Chișinău!

Primăria Capitalei lansează o nouă Campanie socială - „Fii voluntar”, informează Noi.md.

”Toți cei care pot și doresc să ajute în această perioadă de criză, se pot alătura campaniei noastre. Deveniți voluntar în cadrul serviciilor municipale de asistență socială și veți ajuta persoanele nevoiașe să treacă de această pandemie. Sînt oameni în auto-izolare, persoane social-vulnerabile, persoane cu dizabilități locomotorii, vîrstnici, care în situația actuală sînt în incapacitate de a merge la magazin după produse alimentare sau medicamente. Noi propunem să le venim în ajutor. Iar pentru ca totul să fie organizat în limita legii, iar oamenii să aibă încredere în voluntarii noștri, doritorii trebuie să completeze un formular pentru a primi legitimație de voluntar”, a scris primarul capitalei, Ion Ceban.

Cei care vor să ajute sînt îndemnați să acceseze linkul - https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeOMOaAwXeMyWA6RC…/viewform

”Totodată, persoanele care se confruntă cu probleme, sau au nevoie de informații, rugăm să ne apelați la numerele de telefon publicate. Datele le puteți găsi și pe site-ul primăriei, chisinau.md”, a mai scris primarul.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , primaria , campania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
336 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 336 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1915.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.