03 october 2020, 17:00 views 3872
Saci plini de gunoi aruncați cu nepăsare într-o pădure din capitală (Foto)
03 october 2020, 17:00 views 3872

Saci plini de gunoi aruncați cu nepăsare într-o pădure din capitală (Foto)

Nepăsare totală din partea unor locuitori ai capitalei. Mormane de gunoi au fost aruncate fără frică în una din zonele verzi ale Chișinăului. Isprava pare să-i aparțină unui moldovean, care, de curînd, și-a renovat casa.

Pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a postat cîteva imagini pe o rețea de socializare din care se văd grămnezi uriașe de deșeuri, împiedicînd libera circulație a oamenilor prin zonă, fără a specifica unde anume se află tristul peisaj, comunică Noi.md.

„Nu știu de ce, dar mie mi se creează impresia că acel om-virus, care aruncă deșeurile direct în parc, în pădure, este mai periculos pentru societate decît coronavirusul. Sănătate să avem!”, a scris Brînzaniuc pe Facebook.

În prezent, Codul Contravențional prevede amenzi care variază între 250 și 500 de lei pentru aruncarea gunoiului la întîmplare.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , deşeuri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1672
Populația:
389 locuitori

Buzdugeni este un sat din cadrul comunei Burlăneşti, raionul Edineţ.  Satul este situat la o distanță de 22 km de orașul Edineţ, la 28 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 389 de oameni. Satul Buzdugeni este menționat documentar la 29 aprilie 1672.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.