26 december 2019, 10:30 views 3519
Imagini impresionante filmate cu drona. Ambuteiajele din Chișinău (Video)
26 december 2019, 10:30 views 3519

Imagini impresionante filmate cu drona. Ambuteiajele din Chișinău (Video)

Zi de zi, la primele ore ale dimineții, orășelul nostru frumos se sufocă în ambuteiaje.

Portalul de știri Noi.md a hotărît să scoată în evidența problema ambuteiajelor din capitală și să atragă atenția autorităților publice locale asupra faptului că polițiștii de patrulare care încearcă să dirijeze traficul în orele de vîrf, adesea nu fac față fluxului mare de mașini.

Chișinăul se confruntă cu ambuteiajele care întind la maxim nervii șoferilor și ai pasagerilor. Astfel, artere importante ale orașului, precum Bulevardul Dacia, Str. Ciuflea, Mihai Viteazul, București, Bogdan Voievod, Str. Vadul lui Vodă, Calea Ieșilor ș.a., devin pur și simplu neîncăpătoare pentru fluxul de mașini.

De menționat că în timpul campaniei electorale pentru postul de primar al capitalei, Ion Ceban a venit cu inițiativa de a construi un drum de centură a orașului care ar fluidiza traficul rutier din Chișinău.

În anul care vine așteptăm cu nerăbdare ca proiectele inițiate să fie realizate, iar diminețile pline de ambuteiaje să se transforme în dimineți pline de zîmbete zărite pe fețele locuitorilor capitalei pentru care drumul spre locul de muncă nu mai este un calvar, dar o plăcere în care poți vedea frumusețea orașului construit din "piatră albă".

Source: noi.md

Keywords:

dronă , Chisinau , ambuteiaj

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1607
Populația:
7138 locuitori

Criuleni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Criuleni. Amplasat într-o regiune de coline şi şes, pe malul drept al rîului Nistru, oraşul Criuleni este situat la o distanţă de 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 7138 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1607, cînd este cumpărată de Nicoară Donici cu 100 zloţi tătăreşti.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.