05 july 2019, 17:35 views 21027
În fondul locativ municipal încep lucrările de dezinsecție
05 july 2019, 17:35 views 21027

În fondul locativ municipal încep lucrările de dezinsecție

Pe parcursul săptămînii curente, în blocurile din fondul locativ municipal încep lucrările de dezinsecție. Despre aceasta a anunțat, la ședința operativă de la Primărie, șeful Direcției generale locativ-comunală și amenajare, Ion Burdiumov.

Licitația pentru efectuarea lucrărilor în anul 2019 a avut loc la mijlocul lunii martie, iar contractul cu agentul economic a fost semnat pe 1 aprilie. Tot în aprilie, s-a efectuat deratizarea în mai bine de trei sute de blocuri locative din fondul municipal, iar lucrările continuă. Se intervine inclusiv la solicitarea locatarilor. De săptămîna aceasta, încep și lucrările de dezinsecție.

Și muncitorii de la Spații Verzi urmează să facă dezinsecție, în parcuri și în zonele de odihnă, împotriva căpușelor și a insectelor.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
522 locuitori

Trestieni este un sat din cadrul comunei Colicăuţi, raionul Briceni. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 522 de oameni. Prima atestare documentară a satului Trestieni datează din iunie 1446. La  acea dată satul se numea Trestiana şi se afla în componenţa ţinutului Hotin. 

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.