07 february 2018, 15:30 views 10642
Ruslan Codreanu va îndeplini în continuare funcția de edil interimar
07 february 2018, 15:30 views 10642

Ruslan Codreanu va îndeplini în continuare funcția de edil interimar

Ruslan Codreanu, primarul interimar al capitalei, se va mai reține la Primăria Chișinău pentru o perioadă. Acesta spune că va îndeplini în continuare funcția de edil interimar, pînă nu va fi luată o altă decizie în acest sens.

„Deocamndată voi fi eu. Spuneam acum două săptămâni că e ultima ședință pe care o conduc, dar atât timp cît voi fi aici viceprimar, voi duce interimatul până nu va fi o altă decizie", a declarat Ruslan Codreanu.

Primarul interimar susține că în continuare prioriatea sa numărul unu este de a consolida aparatul Primăriei: „Trebuie să consolidăm aparatul Primărie, dacă nu vom face acest lucru, vom intra într-un colaps. Avem nevoie de juriși, angajați la resurse umane și achiziții. Sîntem în periodaa cînd oamenii pleacă în concedii și au nevoie de salarii, avem o serie de dosare pe care le pierdem constant, avem nevoie să facem achiziții, noi suntem deja în luna iulie și nu s-a făcut încă nicio achiziției", a spus funcționarul.

„Atât timp cît voi fi aici, voi încerca să nu fac declarații politice. S-au făcut mai multe speculații în ultimul timp: că s-ar întoarce Silvia Radu, că va veni un coleg din CMC în calitate de primar...", a comentat Ruslan Codreanu.

„Pentru tot ce se întâmplă în oraș, vă rog să mă criticați, să-mi dați peste mână, unde greșim, să ne corectăm împreună, sunt foarte multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm împreună", a spus edilul interimar.

Ruslan Codreanu a fost numit în funcția de vicepimar al capitalei în toamna anului trecut. Acesta a preluat funcția de primar interimar în această primăvară, odată cu începerea campaniei electorale pentru alegerile locale noi din Chișinău, cînd primarul interimar de atunci, Silvia Radu, și-a înregistrat candidatura în cursa electorală.

Cîștigătorul alegerilor a devenit Andrei Năstase, însă alegerile nu au fost validate.

Source: realitatea.md

Keywords:

primar , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1592-1593
Populația:
486 locuitori

Boşerniţa este un sat în componența oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul este amplasat pe malul drept al Nistrului la o distanță de 2 km de orașul Rezina și la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 486 de locuitori. Prima atestare documentară certă a satului datează din anii 1592-1593, cu denumirea Borcești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.