23 june 2018, 14:45 views 12607
Autoritățile promit să repare amfiteatrul din parcul „Valea Trandafirilor” (Video)
23 june 2018, 14:45 views 12607

Autoritățile promit să repare amfiteatrul din parcul „Valea Trandafirilor” (Video)

Teatrul-orbită pentru copii din parcul „Valea Trandafirilor" va fi reparat cosmetic și ar putea fi dat în exploatare pînă la 20 august.

Informația a fost oferită portalului Noi.md de către șeful interimar al Direcției parcuri din Chișinău, Anatol Donoagă. Amfiteatrul, care are o capacitate de 200 de locuri, nu a fost reparat niciodată, din lipsa resurselor financiare. Chiar dacă au mai fost încercări în ultimii ani de a-l readuce la o stare normală, ele nu au fost duse la bun sfîrșit, ne-a relatat funcționarul.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
397 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Climăuţii de Jos, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Cot se află la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 397 de oameni. A fost atestat documentar în 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.