21 may 2018, 12:15 views 9779
Peste două săptămîni va fi organizat turul doi de alegeri la funcţia de primar al Capitalei
21 may 2018, 12:15 views 9779

Peste două săptămîni va fi organizat turul doi de alegeri la funcţia de primar al Capitalei

Niciun candidat la funcţia de primar al Capitalei nu a acumulat mai mult de jumătate din voturile exprimate de alegători. Astfel că, peste două săptămâni, va fi organizat turul doi de alegeri.

Duelul se va da între candidaţii care au adunat cel mai mare număr de voturi. Potrivit Codului Electoral, la al doilea tur de scrutin se va considera ales candidatul care va obţine cel mai bun scor, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri.

În cazul în care va fi egalitate, se va considera câştigător cel care a acumulat mai multe voturi în primul tur de scrutin.

Source: www.publika.md

Keywords:

Chisinau , alegeri , primaria , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
745 locuitori

Chioselia Mare este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frumuşica și Chioselia Mare. Localitatea se află la distanța de 52 km de orașul Cahul și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 745 de oameni. Satul Chioselia Mare a fost menționat documentar în anul 1765.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.