16 may 2018, 11:55 views 11082
Cînd vor fi reabilitate scările din granit din Parcul Valea Morilor
16 may 2018, 11:55 views 11082

Cînd vor fi reabilitate scările din granit din Parcul Valea Morilor

Pentru reabilitarea scărilor din granit din Parcul Valea Morilor vor fi cheltuiți 18 milioane 970 mii de lei, notează serviciul de presă al Primăriei.

Potrivit primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu banii vor fi oferiți de Consiliului local Sectorul I Bucureşti sub forma unui grant.

Ruslan Codreanu se află într-o vizită oficială în capitală României. La rîndul său, Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Source: noi.md

Keywords:

parc , Valea Morilor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
2497 locuitori

Şipca este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vesioloe și Şipca. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Şipca alcătuia 2497 de cetăţeni în anul 1997. Satul Șipca a fost menționat documentar în anul 1790.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.