08 april 2017, 11:45 views 4748
În Chișinău au apărut trei „văcuțe” vesele (Foto, Video)
08 april 2017, 11:45 views 4748

În Chișinău au apărut trei „văcuțe” vesele (Foto, Video)

Proiectul de artă urbană nonprofit Chișinău Is ME își propune să facă orașul nostru mai viu și colorat, dar și să aducă zâmbete pe fețele copiilor. Respectiv, seria de picturi și obiecte de artă realizate pe teritoriile spitalelor și clinicelor pediatrice a fost completată cu o nouă capodoperă – „Văcuțele".

Acum, copii internați la Spitalul Clinic Municipal Nr.1, au ocazia să facă cunoștință cu trei văcuțe vesele, care au apărut în curtea spitalului, în preajma secției de pediatrie. Artiștii proiectului Chișinău Is ME au transformat trei bariere de beton sure în niște animăluțe colorate și drăguțe.

Sperăm ca văcuțele zâmbitoare, de culoare albă cu pete negre, să le aducă voie bună copiilor, să îi facă să uite de toate grijile și să îi ducă în lumea poveștilor, unde orice este posibil.

Chisinau is ME, proiectul municipal nonprofit al companiei Simpals, exprimă mulţumiri partenerilor CAPAROL Moldova pentru vopseaua şi sprijinul acordat proiectului.

Source: chisinau.me

Keywords:

Chisinau , arta , desen

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1775
Populația:
879 locuitori

Albina este un sat şi comună din raionul Cimişlia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereni, Albina și Fetiţa. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 879 de oameni. Satul Albina a fost menționat documentar în anul 1775.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.