27 april 2016, 15:45 views 5360
ACC a demarat lucrările de reparaţie a unui colector de canalizare menajeră
27 april 2016, 15:45 views 5360

ACC a demarat lucrările de reparaţie a unui colector de canalizare menajeră

SA „Apă-Canal Chişinău" a demarat lucrările de reparaţie capitală a colectorului de canalizare menajeră din str. Grenoble. Aceasta pentru că în ultima perioadă de aici au fost înregistrate multiple avarieri, care creau incomodităţi pentru consumatori.

Potrivit furnizorului de apă, pentru reparaţia capitală a colectorului menajer confecţionat din beton armat cu diametrul de 800 mm se vor folosi tuburi din polietilenă corugată, care au un termen de exploatare de 50 ani. ACC menţionează că acest fapt va ameliora serviciile de canalizare pentru consumatorii din mai multe străzi din sectorul Botanica.

Colectorul menajer asigură evacuarea apelor uzate de la consumatorii din oraşul Ialoveni şi străzile Valea Rădiului, Zodiac, Sf. Vineri, Fecioarei, Roguleni şi altele din municipiul Chişinău.

Colectorul menajer datează din anul 1985. Termenul lui de exploatare a betonului armat pentru reţelele de canalizare este de 20 ani.

Source: www.ipn.md

Keywords:

Chisinau , reparatie , canalizare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
17757 locuitori
Logo

Anenii Noi este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Anenii Noi. Amplasat în valea rîului Bîc, un afluent al Nistrului, oraşul Anenii Noi este situat la o distanţă de  36 km sud-est de  Chișinău. Conform datelor recensămîntului din 2004, populaţia oraşului Anenii Noi constituie 8358 locuitori.
Localitatea Anenii Noi a fost atestată documentar la 27 iunie 1731, cu denumirea Paşcani pe Bîc.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.