02 january 2016, 12:48 views 5823
Troleibuzele din Chișinău, conectate la rețele Wi-Fi
02 january 2016, 12:48 views 5823

Troleibuzele din Chișinău, conectate la rețele Wi-Fi

Începînd cu ziua de astăzi, 1 februarie, locuitorii și vizitatorii capitalei vor putea beneficia de internet Wi-Fi gratuit în troleibuze. Anunțul a fost făcut de către directorul Î.M. „Regia Transport Electric Chișinău", Gheorghe Morgoci, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

„De astăzi, 1 februarie, în troleibuze poate fi utilizat internetul. 25 de unități care circulă pe liniile Chișinăului sînt dotate cu această opțiune", a menționat Gheorghe Morgoci.

Fiecare troleibuz dotat cu rețele de internet Wi-Fi are inscripții pe parbriz și ușile din mijloc ce informează călătorii despre acest lucru.

Tenderul anunțat de RTEC a fost cîștigat de compania „Pro business" din Bălți. Conform contractului, compania în cauză, pînă la 1 august curent, trebuie să doteze 192 de troleibuze de tip nou din capitală cu rețele de Wi-Fi gratuit.

Unitățile de transport deja conectate la internet au fost repartizate pe toate liniile principale din Chișinău.

Source: www.noi.md

Keywords:

internet , troleibuz , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
793 locuitori

Zorile este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zorile, Inculeţ și Ocniţa-Ţărani. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Orhei și la 55 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 793 de oameni. Satul Zorile a fost întemeiat în anul 1964.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.