12 september 2015, 15:07 views 6504
În Chișinău se va deschide un club al iubitorilor de cărți
12 september 2015, 15:07 views 6504

În Chișinău se va deschide un club al iubitorilor de cărți

Pe data de 11 decembrie va avea loc lansarea unui proiect nou, în cadrul căruia vor fi desfășurate multiple evenimente ce țin de lectură, cărți și autori contemporani.

Vineri va avea loc primul eveniment, unde paticipanții vor lectura împreună nuvela "Odette Toulemonde", scrisă de Eric-Emmanuel Schmitt. E o ocazie minunată de a descoperi un text fără obligațiunea de a-l citi dinainte, așa cum se întâmplă de obicei în cluburile clasice.

Tot în cadrul acestei întâlniri va avea loc și ecranizarea nuvelei. Evenimentul se va desfășura într-o ambianță caldă și prietenoasă, în care se vor împărtăși opinii referitoare la carte și film.

Intrarea la eveniment este liberă, însă locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre locul desfășurării evenimentului, dar și despre înscrieri, alfați pe pagina de Facebook.

Source: www.allfun.md

Keywords:

carte , club , literatura

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1676 locuitori

Tîrşiţei este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Flutura și Tîrşiţei. Localitatea se află la distanţa de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1676 de oameni. Satul Tîrșiței a fost menționat documentar în anul 1604 cu denumirea Tărceței.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.