12 june 2015, 12:40 views 7249
Primăria municipiului Chişinău va continua proiectul de asamblare a troleibuzelor
12 june 2015, 12:40 views 7249

Primăria municipiului Chişinău va continua proiectul de asamblare a troleibuzelor

Primăria municipiului Chişinău a anunțat că va continua proiectul de asamblare a troleibuzelor şi în anul 2016, informează MOLDPRES.

Un comunicat de presă al primăriei Chişinău precizează că pe parcursul acestui an în capitală au fost puse în circulaţie 30 de troleibuze noi.

În total, în perioada anilor 2012 – 2015, la Chişinău au fost asamblate 80 de troleibuze, în parteneriat cu Uzina „Belkommunmash" din oraşul Minsk, Republica Belarus. Pentru realizarea proiectului dat, din bugetul municipal au fost alocaţi, în ultimii trei ani, mijloace financiare în sumă de 220 milioane lei.

Surse din cadrul primăriei au afirmat că Regia Transport Electric deţine în total 182 de unităţi de transport noi, iar în prezent fiecare al doilea troleibuz care circulă în capitală este nou.

Source: moldpres.md

Keywords:

Chisinau , troleibuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1812
Populația:
2570 locuitori

Drepcăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Drepcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat în regiunea de nord-vest a Moldovei, la hotar cu Ucraina şi România. Localitatea este situată la o distanță de 35 km de  oraşul Briceni, la 5 km de oraşul Lipcani şi la 270 km de Chișinău. Satul este parcurs de traseul internaţional Odesa – Cernăuţi şi de calea ferată internaţională. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2570 de oameni. Satul Drepcăuţi apare ca localitate pe harta ţinutului Hotin după 1812.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.