16 august 2014, 09:28 views 11647
La Chişinău a fost inaugurat Tîrgul şcolar School Fair 2014
Photo: moldpres.md
16 august 2014, 09:28 views 11647

La Chişinău a fost inaugurat Tîrgul şcolar School Fair 2014

Peste 100 dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori din Republica Moldova şi-au prezentat astăzi ofertele la Tîrgul şcolar de mărfuri şi produse School Fair, ediţia a II-a, informează MOLDPRES.

Iarmarocul, organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii "Moldexpo" cu susţinerea Ministerului Economiei, se va desfăşura în perioada 15-31 august.

Arcadie Andronic, director general de la Moldexpo, a declarat că School Fair reprezintă cel mai important tîrg şcolar din Chişinău, cu o ofertă de produse dintre cele mai complete şi diversificate.

"Vizitatorii vor găsi tot necesarul pentru un nou an de învăţămînt – rechizite şcolare şi uniforme, încălţăminte clasică şi de sport, manuale şi calculatoare, rucsacuri şi ghiozdane etc.", a remarcat sursa citată.

Preşedintele Asociaţiei Patronale din Industria Uşoară Alexandra Can a menţionat că mărfurile expuse la acest tîrg sînt de o calitate înaltă şi au preţuri accesibile pentru toate categoriile sociale.

Cumpărătorii vor putea vizita zilnic tîrgul şcolar între orele 10.00 – 19.00.

Source: moldpres.md

Keywords:

tirg , scoala , Moldexpo , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
1223 locuitori

Neculăieuca este un sat şi comună din raionul Orhei. Neculăieuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Orhei și la 56 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1223 de oameni. Satul Neculăieuca a fost menționat documentar în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.