12 january 2011, 12:07 views 6369
12 january 2011, 12:07 views 6369

Turneul de baschet la Basarabeasca

În oraşul Basarabeasca s-a desfăşurat turneul în cadrul Campionatului Național de baschet divizia "A" între echipele Basarabeasca şi Rîbnița. Ambele echipe s-au străduit să demonstreze un joc bun şi să cîştige, dar victoria le-a revenit oaspeîilor. Meciul disputat la Basarabeasca a fost foarte tensionat. Scorul se schimba aproape în fiecare secundă.  

Cu o diferență de 2 puncte bachetboliştii din Rîbnița au cîştigat jocul. După părerea jucătorilor echipei care a cîştigat meciul, baschetboliştii din Basarabeasca au fost adversari foarte puternici. Următorul meci de baschet  pe care îl va sustine  echipa din Basarabeasca se va desfăşura pe data de 3 decembrie cu echipa Universității de medicină din Chisinau.

Sursa: bas-tv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
273 locuitori

Congazcicul de Jos este un sat din cadrul comunei Congazcicul de Sus, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 5 km de municipiul Comrat și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 273 de oameni. Satul Congazcicul de Jos a fost întemeiat în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.