12 january 2011, 12:07 views 6186
12 january 2011, 12:07 views 6186

Turneul de baschet la Basarabeasca

În oraşul Basarabeasca s-a desfăşurat turneul în cadrul Campionatului Național de baschet divizia "A" între echipele Basarabeasca şi Rîbnița. Ambele echipe s-au străduit să demonstreze un joc bun şi să cîştige, dar victoria le-a revenit oaspeîilor. Meciul disputat la Basarabeasca a fost foarte tensionat. Scorul se schimba aproape în fiecare secundă.  

Cu o diferență de 2 puncte bachetboliştii din Rîbnița au cîştigat jocul. După părerea jucătorilor echipei care a cîştigat meciul, baschetboliştii din Basarabeasca au fost adversari foarte puternici. Următorul meci de baschet  pe care îl va sustine  echipa din Basarabeasca se va desfăşura pe data de 3 decembrie cu echipa Universității de medicină din Chisinau.

Sursa: bas-tv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitalei exită în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
397 locuitori

Cot este un sat din cadrul comunei Climăuţii de Jos, raionul Șoldăneşti. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Cot se află la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 144 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 397 de oameni. A fost atestat documentar în 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.